Blog     Gratis Tips   Winkel     Over Ons    Jouw Potentieel

Over Ons

Hallo en welkom. Mijn naam is Koenraad Rau. Gefeliciteerd met het vinden van deze website. Als je jezelf ooit hebt afgevraagd... droomde dat... of een vermoeden had dat jouw geest en lichaam tot meer in staat is - om welvaart te verkrijgen, een goede gezonheid, meer vreugde, dan ben je op de juiste plaats terecht gekomen.

Weet je, voor zolang ik me kan herinneren, heb ik de grenzen bestudeerd van het menselijk potentieel... gaande van hypnoses te leren als een tiener, telepathie te demonstreren op de Belgische TV en te experimenteren met energy healing technieken die nu wereldwijd meer en meer aanvaard worden om mensen te verlossen van hun pijn.

De waarheid is dat elk van ons over een verbazingwekkend onaangeboord potentieel beschikt. En als we het aanboren, open we de deur naar een beter leven. Op zijn minst is het gewoon leuk om te ervaren waar we allemaal toe in staat ziin.

Over de jaren heb ik duizenden studenten hierover geleerd via seminars, cursussen, en boeken waar ik co-auteur ben met Wayne Dyer en Brian Tracy en ook met Jack Zufelt en Jack Canfield van het "Chicken Soup For the Soul" succes.

Dus, als je jouw mogelijkheden wilt vergroten en jouw ongende potentieel wilt doen ontwaken... gratis... neem dan even de tijd om door deze pagina's te bladeren. Daarna kun je inschrijven op min nieuwsbrief waar ik regelmatig waardevolle geheimen deel over een breed gamma aan onderwerpen voor jouw persoonlijke en spirituele groei...

© Copyright Greater Potentials Ltd.  Alle Rechten Voorbehouden.
Privacy Beleid | Contacteer Ons Over Ons | Gratis Tips | Voorwaarden